Profieltekst schrijven

Virtueel te volgen!
Het schrijven van een goede profieltekst voor je cv of LinkedIn is bij het solliciteren van groot belang. Met je verhaal kun je je onderscheiden. Maar hoe schrijf je een originele, creatieve, bij jou passende tekst? Dat leer je tijdens deze special.

Praktische info
Wanneer?

14 mei
18 juni
Start: 19.00 uur
Einde: 22.00 uur

Voor wie? iedereen die (ander) werk zoekt
Waar? Gouda

Achter de Vismarkt 1H

Kosten? 49,50

incl. BTW

Je bent op zoek naar een andere baan en wilt daarbij een goed beeld neerzetten van jezelf. Je gaat aan de slag met het updaten van je cv en je LinkedIn-profiel, maar komt er al snel achter dat het knap lastig is om over jezelf te schrijven. Wie ben je eigenlijk? Wat heb je allemaal al gedaan in je (werkzame) leven en waarom heb je bepaalde keuzes gemaakt? Voor je het weet verzand je in een saai, nietszeggend verhaal, dat geen recht doet aan wie je bent en wat je daardoor kunt betekenen voor een bedrijf. En ben je daar ook nog eens uren zoet mee. Wat een weerstand voel je bij deze klus.

Maar niet getreurd. Tijdens de special 'Een originele profielteks schrijven' gaan we aan de slag met je verhaal. Door middel van verschillende oefeningen zul je merken dat je verhaal meer en meer vorm krijgt. En dat je er plezier in krijgt om een onderscheidend, bij jou passende tekst te schrijven. Zeker in interactie met de deelnemers en trainer komt het beste in je naar boven. Met als resultaat een profieltekst die staat als een huis en waar je trots op bent! En met daarna die droombaan als gevolg natuurlijk!