Hanny Schoonderwoerd, aangenaam.

Iedereen heeft een verhaal. Het ontdekken van dat verhaal, van dat wat iedereen uniek maakt en hen onderscheidt van de ander, is altijd een rode draad geweest in mijn werk. Ook jouw verhaal is het vertellen meer dan waard!

Ik zet mijn verhaal graag in om je verder te helpen met het duidelijk krijgen van je verhaal. En dat kan in zoveel vormen. Van een goede profieltekst op LinkedIn tot het schrijven en oefenen van je speech of lezing. En voor de echte durfals met het begeleiden en uitgeven van je familieverhaal, roman of biografie. Het gaat erom dat je je niet kleiner voordoet dan je bent. Dat je je laat zien op een manier die bij jou past!

Een manier die mij past is het vertellen van mijn verhaal aan de hand van persoonlijke blogs en je meenemen in het proces van het schrijven van mijn eigen boeken, die ik als ghostwriter en op persoonlijke titel schrijf. Ik werk momenteel aan mijn tweede roman. 

Loopbaancoach
Al vijftien jaar werk ik ook als loopbaancoach en dat blijf ik met veel plezier doen, naast mijn werk als schrijfcoach. Want ik ken geen ander beroep waar het verhaal van de ander zo duidelijk wordt als tijdens een loopbaancoaching of -traject.  Wil je daar meer over weten, kijk dan eens op vivier.nl